Fost campion naţional la Judo în Olanda, Kenzo Richards a debutat în anul 2003, câştigând 5 titluri Heavyweight şi a luptat în 12 ţări, printre care Statele Unite, Marea Britanie, Malta şi Emiratele Arabe Unite, iar sâmbăta, 15 octombrie 2016, debutează în România, la Cluj, la Sala Sporturilor ‘’Horia Demian’’. Am stat de vorbă cu Kenzo, să vedem ce părere are despre oponentul său de la WrestleFest şi ce urmează pentru acesta:

Reporter:   Kenzo, cum ai descoperit wrestlingul? Care a fost wrestlerul sau momentul care te-a determinat să spui că asta vrei să faci?
Kenzo Richards: După mi-am început cariera în judo, am reînceput să mă uit la wrestling, iar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: ‘’Pot să fac asta, să fiu chiar foarte bun.’’
R : Porecla ta este ‘’The Dutch Fighting Machine’’. Ce reprezintă acest nume şi ce face acesta?
K.R.: Nu este doar o ‘’poreclă’’, este ceea ce sunt.  Fără absurdităţi. Când intri în ring cu mine, ştii că treaba devine serioasă. 100% real. Pot lupta mai mult şi mai tare decât oricine altcineva. Modul meu de muncă este unul intens, vreau să ofer fanilor ceva special pentru banii pe care îi plătesc ca să ne vadă. Aici intervine ‘’The Dutch Fighting Machine’’, iar oponentul meu va fi tocat.
R: Chop-urile tale sunt considerate a fi cele mai dure şi mai letale chopuri din industria wrestlingului. Cum a început acest ‘’Chop Trend’’, şi de ce ai ales ca această manevră să te reprezinte în ring?
K.R.: Am observant că sunetul chop-urilor mele era mai tare, în comparaţie cu cele pe care le-am văzut la alţi wrestleri, iar cicatricile sau urmele lăsate după meci erau grozave, aşadar acesta a fost botezul lui ‘’The Sensei of Chops’’.
matchcard-kenzo-vs-juvenile
R: Te-ai confruntat cu multe nume mari din industrie, WWE cât şi internaţional (ex: Rob Van Dam, Bully Ray sau Chris Masters). Mai este un meci care ai vrea să-l vezi devenind realitate?
K.R.: Mi-ar plăcea să am încă un meci cu Rhyno într-o zi. Nu ştii niciodată. Dar mă voi lupta cu oricine, doar pune-mi un oponent în faţă.
R.: Sâmbăta, 15 octombrie îl vei întâlni în ring pe tânărul german, Juvenile X. Cu toate că nu v-aţi întâlnit în ring niciodată, a spus nişte lucruri care nu sunt tocmai cele mai încurajatoare pentru tine. Ce părere ai despre el și la ce ar trebui să se aştepte publicul clujean de la tine la cel mai mare Show al anului?
K.R.:
Nu-l cunosc. Ceea ce știu este că vorbește prea mult. Am auzit unele lucruri rele despre el de la alți luptători din Europa. Va primi un ‘’painticket’’ sâmbăta aceasta.
R: Îţi mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat, vrei să spui ceva fanilor cu această ocazie și unde te pot găsi?
K.R.: Sunt într-adevăr nerăbdător să lupt pentru fanii români. Viețile lor nu vor mai fi la fel, pentru că îl vor ţine minte pe ‘’The Dutch  Fighting Machine’’ pentru totdeauna! Ne vedem sâmbătă. CHOP!
Mă puteți găsi pe Facebook: Kenzo Richards, sau pe Instagram: Realkenzorichards.