yeParking – Soluția autohtonă smart de parcări pentru municipalități

yeParking

yeParking – singura aplicație de parksharing din România – vine de acum și în sprijinul autorităților locale, care își pot moderniza sistemele de gestiune a parcarilor, fără niciun cost de implementare. Practic, yeParking propune digitalizarea gestiunii parcărilor din marile orașe din țară. O soluție atât de necesară vremurilor în care trăim.

yeParking nu este doar o simplă aplicație de plată a parcării. Aplicația poate oferi soluții pe cât de complexe, pe atât de moderne, pe model occidental.

Există mai multe beneficii. Vorbim nu doar de detectare automată a zonelor tarifare, plată prin aplicație, remindere și plăți recurente automate – ci și de informații privind disponibilitatea locurilor fără a fi nevoie de echipamente suplimentar instalate, alternative pentru șoferi în cazul supraaglomerării parcărilor stradale.

Prin sistemul propus de yeParking pot fi detectate cele mai solicitate zone de către șoferi și care sunt locurile unde conducătorii auto “uită” adesea să plătească.

Autoritățile pot astfel optimiza atât componenta de încasări cât și cea de costuri implicate de administrarea și controlul locațiilor de parcare stradală.

“Lucrăm intens alături de colegii noștri pentru a oferi o soluție cât mai adecvată municipalităților. Și chiar putem aduce un plus uriaș în acest haos urban.

Purtăm discuții deja cu mai mulți primari din orașe din Olanda, Grecia sau Bulgaria, care vor să implementeze această soluție. Practic, autoritățile trebuie doar să fie deschise și să-și dorească digitalizarea parcărilor, iar noi venim cu un pachet complex”, a declarat Mihai Lodoabă, CEO și unul dintre fondatorii aplicației yeParking.

yeParking a marcat mai multe premiere la nivel național, în acest an, introducând plata prin aplicație a staționărilor de la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, precum și conceptul de Business ParkSharing împreună cu un Business Campus din Cluj-Napoca.

De asemenea, yeParking este singura aplicație din România care a adus în țara noastră conceptul european de parksharing. Există peste 10 mii de șoferi, la nivel național, care își distribuie în aplicație locurile de parcare atunci când nu le folosesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *