Yoga pentru copii

Asociatia Work at Home Moms invita copiii din Cluj pe 16 mai la relaxare si meditatie impreuna cu Adela Florea, din partea Ikwe (sanctuar urban unde se creeaza experiente de bine si sanatate prin yoga si meditatie). Atelierul se va desfasura intre orele 18:45 – 19:45, Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca si este recomandat pentru copii de 3 – 12 ani. Prima sedinta este gratuita iar inscrieri se fac la diana.campean@wahm.ro sau tonea4paula@yahoo.com.

Aceasta activitate acţioneaza asupra copilului la nivel fizic, psihic şi emoţional. Elementul vital pentru copii este joaca, astfel activitatea se desfaşoara sub forma de joaca. Pentru copii, ora este plina de mişcare şi jocuri care ii dezvolta armonios pe toate planurile. Copiii au nevoie sa fie constienti de corpul lor, sa invete sa isi exprime emotiile, iar adultii sunt responsabili ca si indrumatori in viata lor sa ii ajute sa faca asta.
Toate poziţiile stravechi de yoga sunt asemanatoare cu o planta sau cu un animal. Aceste plante şi animale sunt aduse la viaţa in exerciţiile yoga prin mişcari adaptate atat pentru copiii de gradiniţa, şcolari si adolescenţi.

Daca parintii sunt interesati de o altfel de activitate pentru copilul lor, il pot aduce gratuit la prima sedinta de yoga pentru copii si sa il lase pe el sa spuna daca i-a placut.
Pentru parintii interesati, prima sedinta este una deschisa la care pot participa si ei cu conditia sa fie pe salteaua de yoga alaturi de copil.

Despre Adela Florea, instructor yoga kids:

Adela practica yoga de peste 3 ani, este acreditata ca si instructor yoga kids de catre Yoga Alliance si are experienta in lucrul cu copiii ca si voluntar in mai multe ONG-uri.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media si  informatii despre evenimente puteti scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.