ZenFest REVOLUTION este cea de a patra editie a festivalului ZenFest si dupa cum ii spune si numele, aceasta editie vine ca o „revolutie” si o evolutie a ceea ce reprezinta festivalul, organizatorii pregatind multe suprize pentru participanti pe toate cele 3 directii: Minte-Trup-Suflet. Festivalul va avea loc in 28-30 octombrie, la Cluj-Napoca.

ZenFest este singurul festival dedicat echilibrului Minte-Corp-Suflet din Romania in cadrul caruia participantii pot gasi un Targ de Holistica unde au posibilitatea de a interactiona direct cu numeroase produse naturiste si terapeutice. Targul de Holistica aduce la fiecare editie a festivalului numerosi expozanti din intreaga tara care vin in sprijinul unei vieti sanatoase si echilibrate prin produsele pe care le pun la dispozitie participantilor.

zenfest-2016-1

La ZenFest afli informatii despre cum poti sa ai energie de dimineata pana seara si sa fii 100% sanatos, inveti cum sa comunici eficient cu persoanele din jur astfel incat sa dezvolti relatii armonioase, cunosti metode care sa te sprijine sa traiesti autentic zi de zi, inveti sa accesezi energia unei vieti abundente si prospere si afli multe alte informatii care sa sa iti sprijine evolutia astfel incat sa ajungi sa duci o viata echilibrata, abundenta si armonioasa.

Pentru un weekend bine investit in care sa afli informatii si tehnici pe care sa le poti pune imediat in practica, te asteptam la ZenFest cu voiosie si cu zambetul pe buze.

zenfest-2016-cluj

Înscrie-te online: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informaţii găseşti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/events/332901267045207/

Website: www.zenfest.ro