Consiliul Județean al Elevilor Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, derulează în săptămâna „Școala Altfel” (18-22 aprilie) festivalul Zilele Elevului Clujean, organizat de elevi și pentru elevi. Proiectul a fost prima oară implementat în anul 2014, sub numele de „Ziua Elevului Clujean”, iar mai apoi, în 2015, CJE Cluj a decis sa transforme această zi într-un eveniment de mare amploare cu activități care promovează arta, sportul și activitățile extracurriculare. Anul acesta, CJE Cluj va duce tradiția mai departe organizând a III-a ediție a Zilelor Elevului Clujean.

La ce activități veți putea participa?

Marți, 19 aprilie

Ora 10.00, Parcul Central – Târg de licee

-În cadrul acestui târg, fiecare liceu va avea ocazia să își prezinte oferta educațională elevilor din ciclul gimnazial.

Joi, 21 aprilie

Ora 10.00, Parcul Babeș – Ziua Sportului

– Printr-un parteneriat cu studenții de la facultatea de sport, CJE Cluj va organiza în parcul „Iuliu Hațieganu” mai multe ateliere de atletism și alte sporturi la care vor putea participa elevii amatori.

Vineri, 22 aprilie

Ora 9.00, Casa de Cultură a Studenților – Concurs de talente

Ora 16.00, Hotel Opera Plaza – Gala Elevului Clujean

-În cadrul galei vor fi premiați cei mai implicați elevi în comunitatea clujeană.

Parteneri: Consiliul Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean, Casa de Cultură a Studenților, Youth Bank, Progressive Youth