Ziua a 3 – a de Untold a fost de vis! Aceasta nu este doar afirmatia noastra ci afrimatiile a peste 70 mii de oameni extrem de incantati ca au luat parte la un asemenea spectacol. Ziua a 3 – a de Untold a fost pe gustul intregului public si putem spune ca aceasta a fost cea mai asteptata zi de pana acum. Publicul din Romania si cei veniti din alte tari pentru acest festival au reusit in sfarsit sa-i vada in carne si oase pe artistii lor preferati. La fel ca in zilele precedente si aceasta zi a fost una electrizanta.

100_3058

Ziua a 3 – a de Untold a spulberat record dupa record. Untold Festival este cel mai mare festival de muzica electronica din Europa de Est. Mai mult decat atat, Untold Festival este singurul concert din istoria Romaniei care se bucura de o asistenta atat de numeroasa. Eforturile organizatorilor ca totul sa fie perfect nu au fost in zadar, astfel in cele 3 zile de spectacole au avut o asitenta de aproximativ 250 mii de oameni si mai este o zi in care sunt asteptati peste 50 mii de oameni. La inceput organizatorii se asteptau la aproximativ 300 mii de persoane pe toata perioada festivalului, dar cu siguranta ca acest numar va fi depasit cu mult. Acum sa va descriem de ce ziua a 3 – a de Untold a fost de vis:

Ziua a 3 – a de Untold sau ziua Armin van Buuren

 

Ii felicitam si ii apreciem pe toti artistii care au participat pana acum la acest festival extrem de interesant. Cu toate acestea, a fost un artist de talie mondiala care s-a ridicat deasupra tuturor si acesta este Armin van Buuren. Nu degeaba a primit ani la rand titlul de cel mai bun Dj din lume. Majoritatea fanilor Armin van Buuren numarau clipele pana cand artistul lor preferat urma sa urce pe scena Untold. Cei care nu intelegeau de ce atata agitatie pentru un Dj s-au lamurit inca de la aparitia artistului. Nu este doar un simplu Dj, este cel mai bun Dj al tuturor timpurilor, cel mai bun Dj de pe planeta sau King of Trance!

100_3430

Mai multe poze aici

Cum a fost prestatia celui care a revolutionat muzica electronica

 

Inca de la inceput artistul a uimit pe toata lumea prin modestia de care a dat dovada si prin respectul cu care isi trateaza miliardele de fani din intreaga lume. Spre deosebire de alti artisti, Armin van Buuren are respect maxim pentru fanii lui din Romania. Multi dintre noi am fost la concerte sustinute de catre artisti cu renume international,artisti care s-au facut de ras si si-au batut joc de publicul roman facand diferite afirmatii nefericite confundand Romania cu Bulgaria sau Ungaria si Bucurestiul cu Budapesta. Ei bine, Armin van Buuren a avut minimul de decenta si a stiut tot timpul in ce tara se afla si nu a gresit numele tarii noastre, din contra parea ca este extrem de incantat ca are onoarea sa aduca arta lui la noi in tara. Armin a mai fost in tara noastra la diferite concerte in localitati precum Bucuresti sau Mamaia, insa niciodata nu a avut parte de o asemenea asistenta.

Ziua a 3 – a de Untold a fost incredibila gratie lui Armin van Buuren

 

100_3504

Efectele speciale, artificiile, sonorizarea si prestatia renumitului Dj au fost ingredientele succesului  pentru ziua a 3 – a de Untold si credem noi ca pentru intreg festivalul. Armin van Buuren a avut o prestatie de zile mari. Timp de aproape 4 ore, artistul a aratat la peste 70 mii de oameni ce inseamna muzica si ce inseamna pasiunea pentru muzica. In timpul recitalului, Cluj Arena s-a umplut pana la refuz. Astfel, pe gazon nu mai era loc nici sa arunci un ac iar cei care se aflau acolo au stat destul de inghesuiti, iar tribunele au fost pline si ele.

Armin van Buuren a facut ca mii de oameni sa vibreze si sa-l aplaude zeci de minute. Au fost aproape 4 ore pline de magie, 4 ore pe care orice om merita sa le traiasca macar o data in viata. Jocurile de lumini si artificiile au fost si ele in ton cu muzica si cu prestatia artistului, adica perfecte. Cele aproape 4 ore magice, au luat sfarsit dimineata in jurul orei 5:00, atunci cand toata lumea era epuizata si extrem de fericita ca a trait o experienta unica alaturi de cel mai bun Dj din lume. Inca o dovada de respect maxim din partea artistului a fost la finalul reprezentatiei cand a afisat mesajul Thank You Romania si s-a acoperit cu drapelul nostru.

Artistul a fost aplaudat zeci de minute de peste 70 mii de oameni. Si daca el ne-a incantat cu munca lui deosebita, publicul roman i-a scandat numele minute in sir. Armin van Buuren a fost vizibil emotinat la sfarsit si a zis ca va ma veni in tara noastra. Ziua a 3 – a de Untold a fost incredibil de frumoasa si electrizanta si aceasta zi face cinste Clujului. In cele aproape 4 ore, spectatorii s-au simtit ca la marile festivaluri ale lumii de la Ibiza, Miami, Londra, Las Vegas sau Amsterdam. Programul ultimei zile de festival il puteti vedea aici.

Multumim Armin van Buuren! Thank You Armin van Buuren! Dank Armin van Buuren!