Vineri, 02 septembrie 2022, 20:30, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Accesul gratuit

Movie Nights – The Batman

Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției, dar și un hanorac care să te încălzească!  The Batman 2 septembrie  The Batman 2 septembrie 

The Batman (acțiune, crimă, dramă 2022)

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului ca Batman, aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar doi aliați de încredere – Alfred Pennyworth și Lt. James Gordon – printre rețeaua coruptă a oficialilor și personalităților de profil a orașului, Batman se impune ca întruchiparea răzbunării.

Când un criminal pe nume Riddler vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe Bruce Wayne într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman, Pinguinul/Oswald Cobblepot, Edward Nashton și Carmine Falcone. Pe măsură ce dovezile încep să se apropie de casă și planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat, devenind simbolul speranței în orașul Gotham. (sursa Cinemagia)