Miercuri, 24 mai 2023, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 8

Participarea gratuită

Club de autor – O singurătate prea zgomotoasă, Bohumil Hrabal

În mai, clubul nostru de autor este dedicat scriitorului ceh Bohumil Hrabal. Citim și discutăm în Cluj, la librăria independentă Bookstory, despre romanul „O singurătate prea zgomotoasă”.
Pentru entuziaști: putem povesti puțin și despre „L-am servit pe regele Angliei”, romanul pe care l-am pregătit pentru varianta online a clubului de autor

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea și miercuri, 24 mai, ora 18:30, ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).

Donațiile sunt însă binevenite, căci ne ajută să susținem programele educaționale și cărticești din cadrul asociației.

Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.

Achiziționați cartea de la Bookstory (Cluj) cu 10% reducere! Menționați că participați la clubul de carte și solicitați reducerea în librărie.

Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!

„Clubul de autor” este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două  buymeacoffee.com/aivimediahub Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.