30 mai Connecting Creatives. Networking event

Connecting Creatives. Networking event

Luni, 30 mai 2022, ora  17:00, Cinema Arta, str. Universității, nr. 3

Accesul gratuit

Connecting Creatives. Networking event

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în parteneriat cu 23 FILM și Projects Islanda, organizeză evenimentul Connecting Creatives. Networking event. Acesta va lua forma unei seri de networking și se va desfășura în format fizic,  în cafeneaua Cinematografului Arta.

Evenimentul va marca închiderea proiectului Transylvanian Moviepreuneurs, care a cuprins un program de training în antreprenoriat cultural pentru tinerii din domeniile cultural-creative și un Bootcamp de film de 12 zile.

În calitate de speakeri, vor fi prezenți:

  • Rareș Abraham, fondatorul 23FILM – Studio Independent de Film, ̆ , , ̦ . În 2015, a reușit să pună bazele unei afaceri de succes din propria pasiune pentru industria cinematografică, care a ajuns să obțină în timp mai multe premii internaționale.
  • Carmen Ciobanu, Director de programe în cadrul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, care va vorbi despre antreprenoriat cultural și trainingurile din acest domeniu.

De asemenea, în cadrul evenimentului, participanții vor putea viziona scurtmetrajul Brațe &Crengi, de Agata Olteanu. Filmul a fost realizat integral în perioada desfășurării Bootcampului How to make a film în 12 days, din cadrul proiectului Transylvanian Moviepreuneurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.