Sambata, 31 iulie 2021, ora 18:00, Zipp It, Calea Motilor, nr. 147

Intrarea libera

White Summer Night

White Summer Night face parte din turneul “Nopti Albe Summer Tour” al trupei Monday Shadows.
Nu puteam sa nu includem si Clujul in acest periplu muzical, orasul de casa al Monday Shadows, dar si Wild Angels – prietenii si colegii nostri cu care vom imparti scena in mai multe locatii.
Deci va asteptam la Zipp It – The Baddest Rock Bar pentru a petrece impreuna o noapte alba.
Monday Shadows
Trupa de hard rock/heavy metal, din Cluj Napoca, infiintata in 2017. Anul acesta a lansat albumul de debut “Nopti Albe” cu 10 piese in limba romana. Mesajele regasite in piese vorbesc despre viata reala sau imaginara, nopti lungi si tarzii, povesti de la bar sau intalniri cu baieti si motoare. Mesajul versurilor este, de cele mai multe ori, mascat lasand la libera alegere a publicului sa descopere adevaratul sens al lucrurilor descrise. Printre influentele muzicale regasite in constructia pieselor se intalnesc funk/disco, R’N’B, psychedelic rock sau blues. Show-urile trupei sunt intotdeauna pline de energie si balans, iar de cele mai multe ori se incheie cu povesti lungi la bar. Albumul se poate asculta integral pe toate platformele de streaming online: youtube, iTunes, spotify, etc.
Wild Angels
Muzica trupei se incadreaza in curentul southern rock si asemenea trupelor Lynyrd Skynyrd sau Eagles, piesele indeamna la drum si calatorie muzicala alaturi de drink-uri asezonate cu povesti memorabile. Wild Angels se afla in plina promovare a EP-ului de debut “Ride On”, dar pregateste in continuare piese noi, proaspete, in prima auditie. Alaturi de noua voce prin prezenta lui Laur Mihaiu (participant la Vocea Romaniei) line-up-ul trupei este completat de Rares Timariu la chitara, Liviu Fodor la bass si Ovidiu Crisan la tobe.