Body Talks

“Take care of your body. It’s the only place you have to live” – Jim Rohn

Începem să înțelegem că pentru crearea unui stil de viață sănătos avem nevoie de o relație conștientă și armonioasă cu corpul nostru. O astfel de relație presupune un dialog, o explorare prin care descoperim nenumăratele moduri prin care corpul ne este aliat, atât fizic cât și emoțional și spiritual.

Body Talks este o invitație către această explorare, această comunicare deschisă și liberă cu corpul, prin care ajungem să ne cunoaștem și să ne dezvoltăm.

Am creat acest workshop având ca focus 4 perspective prin care corpul ne comunică mesajele:

– cuvinte: care este povestea corpului meu, care este vocabularul prin care îl descriu și prin care îi vorbesc;

– creier: cum imi transmite creierul prin corp că sunt în siguranță sau nu, care sunt funcțiile care stau la baza reacțiilor mele;

– emoții: ce este de fapt o emoție și cum o traiesc în corp, cum pot să imi înțeleg emoțiile și să le trăiesc conștient;

– mișcare: ce se schimbă în procesul meu atunci când mă descopăr, mă înțeleg și mă dezvolt ghidat de mișcarea autentică a corpului.

Abordare/stil: îmbinăm partea cognitivă (concepte, discuții, scris, introspecție – debrief) cu cea experiențială (exerciții de mișcare și conectare la corp). Așadar te invităm să porți haine în care să te simți confortabil.

Investiția ta:  400 RON
Include: participarea la workshop, ceaiuri, fructe, snacks-uri sănătoase.

Cand?

18 – 19 martie 2017

Pentru a participa la acest workshop te rugăm să ne trimiți un e-mail pe hello@mywaves.ro, cu numele tău, numărul de telefon și datele de facturare dacă e cazul. Contul în care se achită taxa de participare îl vom comunica pe e-mail la înscriere.

Locația unde se va desfășura workshopul va fi comunicată după înscriere.

Locuri sunt limitate deci ocuparea lor se face în ordinea efectuării plății.

Oferă-ți ocazia de a te reconecta la corpul tău, la gândurile, emoțiile și mișcările tale autentice.

Cu cine?
Ana Silivaș și Luiza Apostu sunt fondatoare Waves – locul în care înveți să folosești inteligența corpului și mișcarea ca modalitatea de dezvoltare personală, autocunoaștere și stil de viață.
Am construit acest loc pentru că suntem pasionate de dans autentic și dezvoltare personală. Credem că pentru ca un proces de dezvoltare să fie plenar e nevoie să implicam și corpul cu inteligența lui. Fiecare emoție, gând, amintire este stocată în corpul nostru la nivel celular și atunci când îl lăsăm să vorbească, mesajele ne vor ghida mai în profunzime în proces, părăsind granițele raționalului.
Pe lângă acestea, Luiza este și antreprenor, trainer pe antreprenoriat la Ken Academy și la Școala de Valori, iar Ana este și Life Coach, Master & Coach NLP Resonanz, trainer și în prezent este în curs de formare în Psihoterapie Integrativă la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă. Amândouă sunt în formare la Psihoterapie prin Dans și Mișcare.

Câteva păreri după Body Talks București ediția 1

“Sunt spații unde vulnerabilitatea este permisă, unde toate fricile, barierele și gândurile ce te macină ies la suprafață. Și nu doar pentru a le scormoni, ci pentru a le găsi înțeles și rezolvare. E important să-ți iei răgaz pentru a te împrieteni cu corpul tău, pentru a-l asculta, a-i vorbi și mulțumi. Body Talks este locul unde pentru prima dată am vorbit cu corpul meu și a avut atâtea să îmi spună. Ne-am apropiat cu blândețe și răbdare, am fost înconjurați de oameni calzi, am râs, am plâns și ne-am îmbrățișat.” Iulia Iacob, antreprenor la Mugur de Zof

“Dacă ești ca mine și vrei să te cunoști bine ca să fii bine cu tine, Body Talks este un foarte bun loc de unde să începi (sau cu care să continui). S-ar putea să te scoată din zona de confort, dar o va face cu blândețe și cu răbdare. S-ar putea să îți dezvăluie lucruri pe care le-ai prefera ascunse, dar o va face exact cum o face un prieten adevărat și tot ce vei afla îți va fi de ajutor. S-ar putea să râzi, să plângi, să stai pe loc sau să dansezi, dar o vei face între oameni faini, care te susțin și nu te judecă.” Anca Pandrea, 34, antreprenor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.