Catalina Ponor, declarata Gimnasta anului 2017 in Europa vine pe scena Conferintei de Leadership Feminin The Woman pe 21 martie 2018 la Cluj-Napoca.

Catalina este cea mai longeviva gimnasta a Romaniei, la varsta de 30 ani avand dedicati peste 25 de ani gimnasticii. Tripla campioana olimpica, aflata la finalul unei etape profesionale din viata sa, isi propune sa dea mai departe generatiilor viitoare toata experienta si pasiunea sa pentru gimnastica,  prin mobilizarea la scara mare a tuturor factorilor implicati.

Perseverenta, dorinta de autodepasire si dragostea fata de gimnastica i-au adus Catalinei pe langa titlul de Gimnasta anului 2017, recunoasterea publicului de pretutindeni si numeroase medalii, aceasta declarand pentru o publicatie „Gimnastica e un sport dificil, solicitant si cu adevarat nemilos, din anumite puncte de vedere. Dar eu am avut mereu aceasta dorinta de a ma autodepasi.”.

Catalina s-a indragostit de gimnastica la varsta de doar 4 ani, atunci cand  a intrat pentru prima data intr-o astfel de sala. Supranumita Laleaua Neagra datorita pasiunii sale fata de echipamentele de culoare neagra si pentru eleganta cu care executa fiecare exercitiu, Catalina este model de implicare si ambitie la un nivel inalt, avand rezultate excelente pentru mai bine de un sfert de secol. Catalina este un sportiv de referinta, dovada fiind cele 23 de medalii la marile competitii, un rezultat impresionat pentru gimnastica din Romania.

CEO-ul Centrului Richard Branson vine sa inspire la The Woman

Antoinia Norman – CEO@Branson Centre, fundatia non-profit infiintata de Virgin Group, al carei fondator este Richard Branson, unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie si cunoscut om de afaceri, isi anunta prezenta pentru prima oara la Conferinta de Leadership Feminin The Woman. Branson Centre sprijina antreprenorii oferindu-le suport in dezvoltarea si structurarea afacerii prin formare, mentorat si crearea de conexiuni.

Membra si ambasadoare in cadrul UN Women, liderul programului For Good Program, Antoinia sustine educatia si dezvoltarea femeii. In cadrul Branson Centre din Africa de Sud, aceasta a fost un factor esential pentru dezvoltarea antreprenorilor in Africa si alte parti ale lumii, punand accentul pe modelul si strategia unui business. Antoinia este promotoare a egalitatii intre sexe, contribuind activ la dezvoltarea femeilor antreprenor in pozitii de leadership in cat mai multe domenii de afaceri guvernate de barbati, ajutandu-le sa isi depaseasca temerile si sa-si revolutioneze afacerile prin dezvoltare profesionala, inovatie si parteneriate excelente. Antoinia a fost contribuitor activ, speaker principal si lector la Institutii si evenimente care au initiat programe de dezvoltare a intreprinderilor, atat nationale cat si internationale.

Comunitatea The Woman

Pe 21 martie 2018, la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca, Conferinta de Leadership Feminin The Woman aduce impreuna peste 600 de femei din mediul de business, pregatite sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala, lasandu-se inspirate de speakerii care si-au confirmat deja prezenta pe scena The Woman precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) si Olga Johnston – Antonova (Fondator Circular Fashion Russia).

The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. Compania este ancorata in realitatea sociala, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. Prin evenimentele organizate si a continutului oferit in cadrul The Woman Magazine, scopul companiei este de a promova educatia la cel mai inalt nivel. Concept complex si indraznet, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand cu 2018 sub tematica The Woman: Cea mai buna versiune a ta!: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards |