Cele mai frumoase artificii au devenit o practica obisnuita pentru toate marile orase, mai ales la trecerea dintre ani. Acum, ca suntem in 2016, fiecare oras se lauda ca a avut cel mai frumos foc de artificii. Conform celor mai multe pareri si sondaje, care au aparut imediat dupa anul nou, cel mai frumos foc de artificii a fost la Cluj – Napoca.

De ce la Cluj – Napoca a fost desemnat orasul cu cele mai frumoase artificii

 

Artificii Cluj (1)

Dupa cum bine stim, Cluj – Napoca este cel mai frumos oras din tara. In aceste conditii era oarecum de asteptat ca in orasul nostru drag sa fie cel mai frumos foc de artificii. Drept marturie ca locuitorii Clujului s-au delectat cu un foc de artificii superb stau nenumarate poze si clipuri postate indelung in mediul online.

Artificii Cluj (2)

Artificiile sunt extrem de frumoase pretutindeni, dar pentru ca frumusetea sa fie intregita, este nevoie ca orasul sa fie unul cald si primitor. Chiar daca in noaptea de 31 decembrie 2015 au fost temperaturi foarte scazute, in Piata Unirii au fost prezenti peste 1000 de oameni. Cu totii am infruntat frigul care era din ce in ce mai simtitor si ne-am distrat de minune pe muzica cu care ne-au incantat invitatii speciali.

Cele mai frumoase artificii la Cluj

Artistii care au tinut capul de afis al evenimentului au fost cei de la Vita de Vie. Acestia sunt extrem de iubiti de publicul clujean si nu numai. Pe ritmurile lor bine – cunoscute, ne-am distrat extrem de bine la trecerea dintre ani.

Anul 2015 a fost un an de glorie pentru orasul Cluj – Napoca. In anul ce tocmai l-am lasat in urma, au avut loc o serie de evenimente extrem de importante si deosebit de interesante. Anul 2015 a fost un an linistit pentru clujeni, dar un an in care distractia si buna dispozitie au fost prezente pretutindeni in Cluj – Napoca.

Cele mai frumoase artificii

Mai multe foto aici

Legat de anul 2016, sperantele si asteptarile sunt din ce in ce mai mari. Anul acestea se prefigureaza ca vom avea parte de mult mai multe evenimente importante in orasul nostru. Sa speram ca si la sfarsitul anului 2016 vom avea un foc de artificii cel putin la fel de frumos ca in 2015.