ClujShorts 2019 – Selecția oficială

Echipa de selecție a Festivalului Internațional de Film de Scurt Metraj ClujShorts a finalizat etapa care stabilește filmele ce vor fi prezentate anul acesta (5-14 aprilie 2019) în cadrul festivalului. Ca și în anii precedenți, vor fi prezentate filme din toate colțurile lumii și din toate genurile.

Calitatea filmelor înscrise se dovedește a fi de la an la an tot mai mare, ceea ce face procesul de selecție tot mai dificil. Și asta mă bucură… valoarea festivalului crește prin prisma filmelor prezentate. ClujShorts este văzut la nivel internațional ca un festival de bună calitate, ceea ce din nou mă bucură.” spune Rareș H. Stoica, director artistic ClujShorts.

Anul acesta, ClujShorts promite din nou experiențe cinematografice veritabile și o sumă de evenimente, dedicate deopotrivă cineaștilor și cinefililor, menite să satisfacă cele mai înalte așteptări.

Lista completă a filmelor care vor fi proiectate o puteți găsi aici (http://clujshorts.ro/cluj-shorts-2019-official-selection/ ), iar pentru a rămâne la curent cu evenimentele din acest an, aveți la dispoziție și pagina de facebook  (https://www.facebook.com/ClujShorts/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.