Cum sa atragi mai multe cliente cu o gama variata de rochii

Femeile si rochiile se completeaza reciproc. Insa nu te baza numai pe acest aspect, pe popularitatea acestor articole vestimentare. Pentru ca reprezentantele feminine sa fie mereu cu interes la gama de rochii oferite, trebuie sa existe un stil nou, ceva inedit si mereu reinterpretari. Cu alte cuvinte, acestea nu isi doresc nicicand sa se plictiseasca.

Rochia a fost mereu un simbol al feminitatii, tocmai de aceea nu va ganditi ca de-a lungul anilor au tot existat mereu stiluri care au incantat, de unde si continuitatea acestui tip de tinuta? Asadar micul secret este sa oferi diversitate, sa dai rochiei ca tipar statutul pe care il merita si sa atribui acestuia elemente feminine pe masura. Rochia are nevoie de motiv sa fie purtata, trebuie sa emane incredere de sine, sa fie acel articol vestimentar ce o pune intr-o lumina buna pe purtatoare si deci sa creeze efectul de impresionare.

Cum faci asta? Alegi de la bun inceput surse care se preteaza scopului tau. Daca detii un magazin si doresti sa oferi publicului tau putin din bunul gust ce merita asociat cu purtarea rochiilor, atunci misiunea ta incepe inca din faza de proiect. Atunci cand iti cauti un furnizor pentru stocul necesar, prefera ca gama de rochii en-gros sa fie mai mult decat un simplu numar trecut pe comanda. Prefera sa faci din asta o atenta selectie.

Cum alegi rochiile en-gros

Spre deosebire de achizitia la modul clasic, metoda en-gros este mai convenabila ca si cantitate, raportat si la pret. Pentru ca un magazin sa isi faca stocul de rochii ar dura extrem de mult timp ca selectia sa fie facuta bucata cu bucata. Poti insa sa optezi pentru o colaborare cu nume care implica o responsabilitate a comertului asumata, pentru cei care si-au cladit un brand pe piata de profil.

Kokoa Couture spre exemplu este locul in care hainele en-gros au o alta valenta. Dincolo de cantitatea in sine, se tine cont de stil, de design, de calitatea fiecarei cusaturi. Sunt lucrate calitativ, sunt modele spectaculoase. Toate aceste atribute pot fi in avantajul tau, pentru ca publicul consumator rasplateste noutatea, originalitatea.

Exemplu demonstrativ

Kokoa Couture se preocupa in a oferi optiuni de stil pentru orice categorie de rochie: de zi, de seara, de club, de ocazie, office si multe altele. Deci un prim aspect este legat de a te adresa specific unei clase de femei sau a te adresa tuturor. Ofera publicului tau sansa de a regasi in cadrul magazinului detinut rochii potrivite pentru orice ocazie. Te vor rasplati cu fidelitate si cu multiple optiuni alese.

Retine ca liniile simple nu atrag la fel de mult. Asadar, la Kokoa Couture se vor gasi serii de rochii en-gros in combinatii de materiale –fluide, transparente in parte superioara, cu material simplu la partea de fusta. Cele tip halat sunt interesante si cu atat mai mult atractive cand linia piciorului iese in evidenta.

Volanele sunt de asemenea la mare cautare. Culmea ironiei, desi am zice ca femeile isi doresc sa scoata in evidenta silueta supla, uneori  tocmai un plus de volum ar putea sa le ajute. Acest mic artificiu este de mare efect. La talie va ascunde o linie mai generoasa, in timp ce volanele dispuse oriunde la o rochie fac ca modelul sa fie atractiv si seducator.

Iar la capitolul stil elegant, Kokoa Couture stie mai bine ca materialul poate face marea diferenta. Asadar mizeaza mult pe stocuri de rochii din dantela, cum este cazul rochiilor denumite Artemis sau Nadine sunt edificatoare aici. Insa nici rochiile lungi nu lipsesc, din catifea, de tip trompeta sau cu peplum.

Varietatea de modele, culori, tipare ce se adreseaza desigur unui public la fel de divers reprezinta un punct forte ce recomanda de la sine colectiile Kokoa Couture. Trebuie de mentionat ca o astfel de comanda se realizeaza online, se refera la serii de rochii a cate 4 marimi de regula si vin la pachet cu toate detaliile necesare: prezentare produs, lungime, marimi, material etc.

Nicio femeie nu isi doreste sa fie banala, ba dimpotriva, isi cauta manierele cele mai eficiente pentru a iesi in evidenta. Vestimentatia este arma ei de regula, de unde si importanta acordata in mod special rochiilor. Acestea pot fi atat de versatile si se impun de la sine. Pentru alegeri inspirate Kokoa Couture este o recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.