Ultima zi de Electric Castle este o zi cat se poate de trista pentru ca este ultima zi de festival din acest an. A trecut foarte repede, parca nici nu ne-am dat seama cum a trecut Electricul.

Ziua a inceput frumos, cu soare din belsug si multa voie buna. O zi de duminica, in care majoritatea oamenilor doresc sa se relaxeze, asa ca foarte multe zone de relaxare din cadrul festivalului au fost pline. De remarcat, multitudinea de activitati pe care le puteai incerca. De la jocuri pe consola si pana la diferite sporturi, sau chiar patinaj la 30 grade, interesant.

La ora 18:30, pe Main Stage au urcat  Suie Paparude. Parca mereu neobositi, au revigorat oamenii si au dat un plus de energie si buna dispozitie. Ca de obicei la show–ul, lor, locul din fata scenei a devenit mult prea mic pentru multitudinea de fani.

Cap de afis pentru ziua de duminica au fost cei de la Thirty Seconds to Mars. Acestia au facut un show incredibil, in prezenta a catorva zecii de mii de oameni, entuziasmati. Si jocurile de lumini au fost unele speciale si au intregit show-ul celor de la Thirty Seconds to Mars.

Proiectiile de la scena The Mill au fost superbe. Speram ca le vom putea vedea si anul viitor.

Tokimonsta a facut un spectacol inedit pe scena de la Hangar. Din pacate nu era foarte multa lume prezenta pentru ca s-a suprapus cu show-ul celor de la Thirty Seconds to Mars.

Ne vedem la Castel !