Oferim 1 invitatie dubla la recitalul sustinut de Andrei Ioniță și Naoko Sonoda

Oferim 1 invitatie dubla la recitalul sustinut de Andrei Ioniță și Naoko Sonoda, eveniment care se va desfasura in data de 14 mai 2018 la Auditorium Maximum (Casa Universitarilor)., de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este originea pianistei Naoko Sonoda.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 mai 2018, ora 10:00.

Excepționalul violoncelist Andrei Ioniță, câștigătorul Concursului Internațional Ceaikovski din 2015, ajunge pentru întâia oară la Cluj-Napoca cu un recital cameral extraordinar, alături de pianista de origine japoneză Naoko Sonoda. Muzica lui Felix Mendelssohn-Bartholdy, Gabriel Fauré și Serghei Prokofiev va răsuna prin violoncelul făcut de Giovanni Battista Rogeri din Brescia în 1671, un instrument al cărui beneficiar temporar este Andrei Ioniță datorită unei burse din partea Deutsche Stiftung Musikleben. Concertul va avea loc luni, 14 mai 2018, de la ora 19, în Auditorium Maximum (Casa Universitarilor).

Descris de publicația “The Times” drept “unul dintre cei mai captivanți violonceliști care s-au afirmat în ultimul deceniu”,  Andrei Ioniță a câștigat premiul I la Concursul Internațional Ceaikovski în 2015 și premii la competițiile ARD, Emanuel Feuermann și Aram Khachaturian. În 2016 a fost desemnat “BBC New Generation Artist” pentru perioada 2016-2018. Andrei Ioniță a interpretat concerte alături de Filarmonica din München, Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, Orchestra Mariinsky, Orchestra Filarmonicii din St. Petersburg, Filarmonica Cehă, Orchestra Simfonică Radio din Viena și Orchestra Filarmonicii din Tokyo; a colaborat cu dirijori precum Valeriy Gergiev, Mikhail Pletnev și Nicholas Collon. În stagiunea 2017-18, Andrei Ioniță a debutat cu Orchestra Hallé și Orchestra Simfonică din San Diego (ambele alături de Cristian Macelaru), Filarmonica BBC (cu Yan Pascal Tortelier), Orchestra Națională Regală a Scoției (cu Karl-Heinz Steffens), Filarmonica din Rochester și Orchestra Simfonică din Hamburg. De asemenea, se va întoarce alături de Orchestra Simfonică Radio MDR din Leipzig și va face un turneu European cu Filarmonica NFM din Wrocław. A susținut recitaluri la Carnegie Hall și la festivalurile Kissinger Sommer, Mecklenburg-Vorpommern și Schleswig-Holstein. Această stagiune include un concert la Carnegie Hall, debutul la Wigmore Hall și apariții la Verbier Festival și Konzerthaus Berlin. Născut în 1994 la București, Andrei a început studiul pianului la vârsta de cinci ani și a primit prima lecție de violoncel trei ani mai târziu. A studiat la clasa profesoarei Ani-Marie Paladi la Școala de Muzică “Iosif Sava” din București, iar în prezent studiază sub îndrumarea profesorului Jens Peter Maintz la Universität der Künste, Berlin.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la recitalul sustinut de Andrei Ioniță și Naoko Sonoda

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

27 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.