Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Micul Print

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Micul Print, care va avea loc la Cinema Dacia, in data de 27 februarie 2019, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul Micul Print.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 21 februarie 2019, ora 10:00.

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

Laboratorul de creație: imaginația.
Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Durata spectacolului: 1 h fără pauză

cu:
Alexandra Penciu
Vlad Gălățianu
Ștefan Ruxanda

Regia:
Ștefan Ruxanda

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Micul Print

 

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

32 comments

  1. As dori sa particip la acest spectacol deoarece am citit in copilarie opera ‘Micul print’, insa sunt curioasa cum i-as interpreta mesajul acum, dupa cativa ani buni de atunci.

  2. Într-o lume nebună toti ar trebui să învățăm de la acest fericit mic prinț….

  3. Mi-ar plăcea sa merg la acest spectacol pentru ca îl corelez cu frumoasa copilărie avută.

  4. Am redescoperit cartea aceasta după o lunga perioada de timp și am început sa inteleg sensuri pe care pe atunci nu le vedeam. Consider ca este o poveste care se adresează tuturor vârstelor, înțelegând lucruri noi și din alta perspectiva de fiecare data. M-ar bucura tare mult dacă as avea ocazia sa fiu prezenta la acest spectacol pentru a avea vedea transpunerea cărții in piesa.

  5. Imi doresc sa particip la spectacol impreuna cu ficele mele deoarece nu am mai participat vreodata si nici nu stiu povestea sau nu mi-o amintesc.

  6. Micul Prinț este cartea mea de suflet. Din perspectiva punerii in scenă mi se pare o provocare pentru mine ca si spectator.

  7. I-am citit Micul Print baietelului nostru inca din burtica, o data eu in limba engleza, o data tati in limba romana. Acum printisorul nostru blond a impinit 1 an si am inceput sa ii recitim dintr-o carte frumos ilustrata. Ii place tare mult de Micul Print, de fiecare data cere sa ii aratam pagina unde este desenat chipul Micului Print cu pletele lui blonde si il pupa fascinat. Cred ca ar vrea sa-l cunoasca si in persoana. :)))

  8. Am citit cartea ‘Micul Prinț’ și am văzut și filmul, ambele m-au inspirat și emoționat până la lacrimi. Îmi doresc să merg și la acest spectacol ca să retrăiesc emoțiile care m-au cuprins prima dată când am descoperit ‘Micul Prinț’.

  9. Nu am avut până acum ocazia să particip la un spectacol “Micul Prinț”, deși am citit cartea de foarte multe ori. De fiecare dată când o citesc, mai înțeleg câte un mesaj transmis subtil. Sunt foarte curioasă ce mesaj mai pot descifra dintr-o “altfel de expunere” a povestioarei 🙂

  10. Cea mai buna carte de copii pentru oameni mari.Spectacolul de teatru sigur e minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.