Oferim o invitatie dubla la Heart Festival – Dincolo de prag

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Heart Festival – Dincolo de prag, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in data de 13 noiembrie 2016, ora 15:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Heart Festival – Dincolo de prag.

Puteti lasa comentariile pana in data de 27 septembrie 2016, ora 10:00.

Piesa de teatru “Dincolo de Prag” prezintă călătoria iniţiatică,magică a unui tânăr, călătorie care reprezintă totodată o metaforă a căutării interioare de sine. Demersul tânărului este declanşat şi catalizat de un vis în care i se revelează principiul feminin suprem care îi va oferi graţia sa. Un moment de maximă importanţă îl reprezintă întâlnirea mentorului, care îi va fi alături susţinându-l şi ghidându-l într-o serie de experienţe şi confruntări care-l pun faţa în faţă cu propriile-i limite invitându-l să le depăşească rând pe rând cu mult curaj până la capătul călătoriei sale.

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la Heart Festival – Dincolo de prag:

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen o luna sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

9 comments

  1. Buna ziua fiul meu care acum are 12 ani vrea pe viitor sa devina actor….as vrea sa ii fac o surpriza….. Multumesc o zi minunata va doresc

  2. Pentru ca sunt student, implicit sarac si n-am mai fost la teatru de nu mai stiu cand.

  3. Pentru ca imi doresc sa il duc pe logodnicul meu sa ii demonstrez ca teatrul e frumos si sa iubeasca apoi teatrul ca si mine

  4. Ma cheama inima la acest festival … si pentru prietenul meu, pe care incerc sa-l scot din rutina zilnica si sa acceada mai mult la bunatati spirituale exprimate prin arta.

  5. Imi doresc invitatia Sa o fac cadou unei persoane foarte dragi care si-ar dori Sa participe.

  6. Imi doresc invitatia pentru fratele meu care isi doreste sa participe la spectacol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.