09 – 10 iulie 2021, ora 10:00, Parcul Etnografic „Romulus Vuia“, Aleea Muzeului Etnografic

Lume, lume…Hai la piață! – ediția a IV a

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la cea de a patra ediție a evenimentului Lume, lume…Hai la piață! organizat în cadrul Parcului Etnografic “Romulus Vuia”, între orele 10:00-18:00.

Împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire, de către cele 8 bresle ale Asociației.

Dorim să vă încântăm cu costume populare autentice, tricotaje, fețe de masă, ștergare, produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită și multe alte produse locale pline de farmec, pe care le veți putea cumpăra în cadrul pieței.

De asemenea, la fața locului vă îndemnăm să vă bucurați de o serie de demonstrații meșteșugărești și să „furați meserie” de la cei mai îndrăgiți meșteri populari din Cluj și nu numai!
Vă așteptăm cu mare drag la această nouă ediție, menită să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre.
Împreună ducem tradiția mai departe!
Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție