Anul acesta capitala distractiei este la Cluj – Napoca

De mult timp nu mai este un secret ca orasul Cluj – Napoca este capitala distractiei. Acest lucru se datoreaza in principal multitudinii de evenimente organizate in orasul de pe Somes dar si autoritatilor locale. Acestia din urma s-au implicat aproape de fiecare data in organizarea si sustinerea majoritatii evenimentelor din Cluj – Napoca. Din aceasta ecuatie nu putem exclude studentii, care pur si simplu dau viata orasului. Acestia fac orasul sa vibreze zi de zi.

De ce Cluj – Napoca este capitala distractiei

 

Avand in vedere ca orasul Cluj – Napoca este cel mai frumos oras din tara, noi consideram un lucru normal ca aici sa fie capitala distractiei. Nu doar ca este cel mai frumos oras din tara, dar este si cel mai atragator oras pentru turistii straini si cei romani.

Centu Cluj

Multitudinea si amploarea festivalurilor care au avut loc in Cluj – Napoca si care urmeaza sa fie, aduc orasului titlul de capitala distractiei. Daca tot am amintit de festivaluri cu renume international, atunci prezentam cele mai importante evenimente care au avut loc in Cluj – Napoca pana acum: TIFF, Zilele Clujului, Electric Castel si cel mai cunscut eveniment: Untold Festival. Anul acesta mai urmeaza cateva festivaluri extrem de importante, organizate in orasul nostru drag.

Un merit deosebit de important pentru care orasul Cluj – Napoca este cunoscut si sub numele de capitala distractiei il au si cluburile renumite din oras. La noi in oras sunt foarte multe cluburi, terase si locuri unde toata lumea se poate distra in voie. Localurile sunt pentru toate gusturile si toate genurile.

Central Park

Cluj – Napoca este capitala distractiei si pentru ca in oras si in imediata vecinatate sunt foarte multe stranduri si bazine unde oamenii se pot racori in voie, pe toata perioada verii. Cei care vin sa se distreze in orasul nostru minunat au si nenumarate posibilitati de a participa la evenimente cultural – artistice.

Parcul Central

Capitala distractiei este la Cluj – Napoca si pentru ca aici sunt cei mai veseli oameni din tara noastra. Suntem mandrii ca orasul Cluj – Napoca este capitala distractiei si va invitam pe toti sa va distrati de minune in acest superb oras. Clujul va asteapta cu multa caldura si cu multa distractie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.