Cel mai frumos oras din Romania este Cluj – Napoca si asta nu o spunem doar noi ci si statisticile care arata acest lucru. Cluj – Napoca este singurul oras din Europa care este atat de primitor si deschis pentru turistii de pe alte meleaguri. Cel mai frumos oras din Romania este Cluj – Napoca, iar acest merit  deosebit il au chiar locuitorii orasului.

De ce Cluj –Napoca este cel mai frumos oras din Romania

Cel mai frumos oras din Romania

Exista nenumarate motive pentru care Clujul nostru drag este cel mai frumos oras din Romania. Unul dintre aceste motive este pricinuit de faptul ca aici, la Cluj, se afla cele mai mari centre studentesti din tara si desigur cele mai bune facultati din tara, recunoscute si pe plan mondial. Natura reprezinta un alt motiv important pentru care Cluj  – Napoca este cel mai superb oras din Romania. Aici avem cea mai mare zona verde per locuitor si evident tot aici se respira cel mai curat aer din Europa. Pe langa toate aceste aspecte, Cluj – Napoca este si cel mai primitor oras din Europa. Drept dovada este faptul ca aici isi duc traiul de zi cu zi foarte multi oameni de diferite etnii: maghiari, germani, francezi, sau rromi si lista poate continua

Cel mai frumos oras din Romania 2

Cel mai deosebit municipiu din Romania este Cluj  – Napoca pentru ca aici intalnim o inclinatie deosebita pentru cultura, religie, festivaluri si diferite expozitii. Cluj – Napoca este un oras in care toata lumea se simte excelent si nu exageram cu absolut nimic. Nu trebuie sa uitam nici de economia Clujului care este infloritoare. Cei mai multi analisti economici sunt de parere ca orasul nostru este si cel mai dezvoltat oras din tara. La Cluj – Napoca exista foarte multe firme din domeniul IT, unde angajatii au un salar mult peste media din tara. Tot aici, cei care vor sa-si gaseasca un loc de munca, cu siguranta o vor face destul de rapid, deoarece exista o varietate extrem de mare in domeniul locurilor de munca.

Cel mai frumos oras din Romania 1

foto

Cel mai frumos oras din Romania este Cluj – Napoca, iar cei care nu ne cred sunt invitati in acest oras minunat si cu siguranta se vor indragosti de oras, inca de la primele ore.