Cum sa ai o vara reusita in Cluj

O vara reusita in Cluj este ceva ce se poate realiza foarte usor, iar cei care doresc acest lucru nici nu trebuie sa faca multe eforturi. Spre deosebire de multe alte orase la fel de mari si la fel de aglomerate, conform unor statistici europoene, orasul Cluj – Napoca are cea mai mare zona verde per locuitor. Chiar daca de multe ori orasul este suprasaturat de masini, poluarea in Cluj este in limitele normale. O vara reusita in Cluj se poate realiza in fiecare an si pentru ca la cativa km departare de acest frumos oras intalnim adevarate minuni ale naturii, precum: Laguna Albastra, Cheile Turzii, Cheile Turenilor si lista poate continua.

stanci din Cheile Turzii

O vara reusita in Cluj inseamna o vara plina de distractie

 

Vara este anotimpul in care mai toata lumea doreste sa se distreze cat mai mult. Anul acesta polii distractiei se muta la Cluj – Napoca unde au loc foarte multe evenimente de amploare. Dintre acestea amintim cele 2 uriase festivaluri, care impreuna au reusit sa stranga aproximativ 500 mii de oameni, este vorba despre Electric Castle si Untold Festival. La aceste 2 evenimente oamenii au venit din toata tara si foarte multi chiar si de pe alte meleaguri.

Untold 2

O vara reusita in Cluj inseamna cel putin  o iesire pe saptamana la strand. Din fericire Clujul are cele mai frumoase si cele mai intretinute stranduri din intreg judetul. Evident ca nu poate concura cu Baile Felix, insa diversitatea strandurilor din oras poate multumi o mare parte dintre cei care aleg sa se racoreasca la strand in aceasta vara. Strandurile din Cluj – Napoca au o capacitate mare si sunt destinate atat copiilor cat si adultilor. Nu doar ca sunt bine intretinute si curate, dar cei care vin la strandurile din Cluj, mai mult ca sigur se vor distra de minune.

O vara reusita in Cluj inseamna noi descoperiri

 

O vara reusita in Cluj se poate petrece foarte bine facand turul muzeelor, vizitand gradina botanica ( avem una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara ) sau vizitand castelele si cetatile istorice aflate la 2 pasi de Cluj.

Lac gradina botanica

Turistii si localnicii se pot considera fericitii, pentru ca o vara reusita in Cluj este cat se poate de reala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.