In aceasta zi minunata din toate punctele de vedere, toti artistii au fost la inaltime. Totul a inceput ca intr-un basm. Din fericire, nici in aceasta zi nu am avut parte de vreme capricioasa.

Pe toata perioada zilei de sambata, soarele a fost generos cu cei prezenti la Electric Castle. Parca nici aglomeratia nu a mai fost la fel cum a fost cu o zi in urma. Asta in ciuda faptului ca au participat mult mai multe persoane. Conform estimarilor facute de organizatori, in ziua de sambata, la Electric Castle au luat parte aproximativ 51 mii de oameni.

Ziua de sambata a fost sub semnul surprizelor foarte placute si al premierelor. Una dintre surprize a fost trupa Bring Me The Horizon, care au facut un show impresionant pe main stage-ul de la Electric Castle. Ei au facut si o supriza placuta unui fan, care a avut ocazia sa cante pe scena alaturi de Oli Sykes.

O alta surpriza placuta a fost trupa Subcarpati. Parca acum au adunat la show-ul lor, mai multi oameni  ca niciodata. Multimea a fredonat alaturi de ei si i-au aclamat minute in sir. De altfel, membrii trupei Subcarpati au creat un adevarat fenomen in muzica de la noi.

Nu puteam trece cu vedere scena The Mill situata in vechea moara a domeniului Banffy. Aceasta s-a redeschis dupa o pauza de 3 ani si aproape 300 de festivalieri au luat parte la show-ul exclusiv organizat pe scena The Mill.

Asa cum ne-a obisnuit, scena de la Booha a fost exceptionala. Si la Hangar a fost multa distractie si multa voie buna.

Ziua de sambata a fost una super reusita. Ne indreptam catre finalul editiei din acest an. Suntem tristi pentru ca mai este doar o singura zi de festival. Dar, in acelasi timp suntem si fericiti, pentru ca pana in prezent, am trait experiente unice la Electric Castle 7.

Ne vedem duminca, pentru ultima zi de Electric Castle 7!