Pe 9 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj, publicul va avea ocazia să asiste la unul dintre cele mai emoționante și intense spectacole din România, oferit de un grup de patinatori de elită reuniți sub un singur nume: Kings on Ice. Spectatorii mai au încă câteva zile la dispoziție să achiziționeze bilete cu reducere de 20% de pe funticket.ro și din magazinele partenere.

Multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, va fi însoțit de alți celebri patinatori internaționali, pe care spectatorii clujeni nu i-au văzut încă performând. Printre aceștia îi amintim pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel pentru care organizatorii au primit multe solicitări din partea publicului și pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia.

Adelina SOTNIKOVA - KINGS ON ICE

Noutatea pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, care va asigura coloana sonoră a evenimentului, alături de Edvin Marton. Sub corzile celebrului său Stradivarius, laureatul premiului ‘Emmy’, Edvin Marton va oferi publicului și interpretări live ale melodiilor de pe noul său album “Rock Symphony”.

Edvin Marton

”În 2015,  aproximativ 7500 de persoane au fost prezente la reprezentația Kings on Ice de la Sala Polivalentă din Cluj. Sperăm ca istoria să se repete și anul acesta, când noi patinatori vor veni pentru prima dată în România, alături de Vienna Strauss Orchesta și Edvin Marton. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun pentru toți cei pasionați de patinaj și show-uri de calitate”, a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media și producătorul Kings on Ice.

Stephane Lambiel - KINGS ON ICE

“Kings On Ice” este considerat cel mai renumit și îndrăgit eveniment de gen din lume.

După epuizarea primelor 1000 de bilete (pentru care se va face o reducere de -20%), prețurile variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON.

Tomas Verner - KINGS ON ICE

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.

Brian JOUBERT - KINGS ON ICE

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.