Mirajul Clujului este extrem de vizibil si acest lucru se intampla de cativa ani buni. Imediat dupa anul 2005, orasul Cluj  – Napoca a cunoscut o dezvoltare cu care s-ar mandri orice oras de pe planeta. Practic, aici au inflorit constructiile: s-au ridicat 2 Mall-uri, numeroase blocuri de locuinte si multe alte institutii utile cetatenilor. Se poate vedea ca de la an la an mirajul Clujului cuprinde din ce in ce mai multi oameni.

Mirajul Clujului atrage in principal studentii

 

Centu Cluj

Tinerii care vor sa studieze la o facultate de prestigiu, mai mult ca sigur vor alege una dintre universitatile din orasul nostru, pentru ca aici avem facultati de top in lume si cele mai bune din Romania. Ultimele studii demografice indica faptul ca in ultimii ani populatia orasului Cluj – Napoca aproape s-a dublat. Sunt foarte multi studenti care vin in orasul nostru pentru efectuarea studiilor si apoi aleg sa plece intr-o alta tara, unde pot duce un trai cu mai putine griji. Putem considera Clujul ca o poarta deschisa spre Europa si S.U.A. Sunt si foarte muti tineri care isi termina studiile aici si fiind vrajiti de mirajul Clujului aleg sa se stabileasca in acest oras deosebit de frumos.

Orasul atrage pe toata lumea

 

Central Park

Nu doar studentii vin in Cluj, ci si alte persoane care doresc un trai mai bun fata de localitatile lor de resedinta. Datorita faptului ca in Cluj – Napoca exista o piata a muncii extrem de dezvoltata si bine pusa la punct, aici vin in fiecare an mii de oameni dornici de un trai mai bun si de o munca decenta. Cei mai multi dintre ei aleg sa ramana in Cluj – Napoca si cu timpul ii aduc si pe cei apropiati.

Oamenii si in special cei mai tineri sunt atrasi de mirajul Clujului pentru ca in oras exista o viata de noapte tumultoasa cu multe posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Mirajul Clujului inseamna si extrem de multe evenimente deosebit de interesante. Evenimente care aduc in prim plan national si uneori intrnational acest frumos oras. Cluj – Napoca este un oras al tuturor, este orasul in care toata lumea se simte foarte bine si este aproape imposibil sa te desparti de acest oras.