Oferim 1 invitatie dubla la stand up comedy Partidul Comediantilor, eveniment care va avea loc in data de 10 noiembrie 2019, de la ora 20:00, la BT Arena.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este artistul preferat din Partidul Comediantilor.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 31 octombrie 2019, ora 10:00.

Considerati unii dintre cei mai de succes comedianti romani ai momentului, cu turnee nationale care se joaca sold out, Bordea si Micutzu isi descriu astfel noul show:

“Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Popor carpato-danubiano-pontic, eşti convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George.

Seara va fi deschisă de aripa tânără, viitorul glorios al poporului nostru vesel – Ioana Luiza şi Florin Gheorghe.”

Cosmin Nedelcu-Micutzu e cunoscut pentru implicarea sa activa in societatea civila, precum si pentru speech-urile accide la adresa politicienilor romani, de-a lungul timpului ironizandu-i pe toti politicienii vedeta, din oricare partid ar fi fost ei. DE altfel, a fost unul dintre putinii comedianti care a dus inclusiv in emisiuni tv, momentele sale de stand up in care critica societatea politica actuala.

Catalin Bordea vine dintr-o alta zona a stand up-ului, in care ironizeaza si analizeaza viata de familie, precum si ipocrizia pe care o afisam zilnic ca sa ne ferim de judecatile oamenilor.

Precedentul lor show “Stricam o generatie” a inregistrat recorduri absolute de audienta, cu 3 show-uri consecutive la Sala Palatului (aprox 12.000 spectatori cumulati) si 8000 de spectatori, intr-o singura reprezentatie, la Sala Polivalenta din Cluj.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la stand up comedy Partidul Comediantilor

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !