Marţi, 20 septembrie 2022, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Clubul de Carte Cluj  – Femeia-urs, Karolina Ramqvist

Ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a discuta despre „Femeia-urs”, de Karolina Ramqvist, una dintre cele mai influente scriitoare suedeze ale generației sale. Canapeaua albastră ne așteaptă!

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea și marți, 20 septembrie, de la ora 18:30, ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).

Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Trebuie doar să menționați că participați la Clubul de

Carte Cluj și să solicitați reducerea în librărie.

Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două buymeacoffee.com/aivimediahub  Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.