Ce inseamna si cum se face arta in Cluj

Arta in Cluj este la mare cautare printre majoritea locuitorilor si turistilor din acest minunat oras. Arta este reprezentata foarte bine in toate ramurile acesteia si dupa cum bine stim, ramurile artei nu sunt deloc putine. Cluj – Napoca este unul dintre putinele orase din tara unde arta se creaza si are un succes destul de mare in randul tinerilor si nu numai.

Ce inseamna arta in Cluj

 

Arta in Cluj inseamna foarte multa munca, talent si pricepere din partea artistilor si enorm de multa pasiune. Arta poate fi: graffiti, caricaturi si portete, picturi sau de ce nu si exponatele de la Muzeul de Arta. In Cluj – Napoca se afla si cea mai prestigioasa universitate artistica din tara, este vorba despre Universitatea de Arta si Design ( UAD ). De pe bancile acestei facultati, in fiecare an ies foarte multi artisti, in adevaratul sens al cuvantului. De altfel, aceasta universitate este cea mai cautata institutie de invatamant din tara, bineinteles pe plan artistic.

Arta in Cluj 2

Arta inseamna si micii mestesugari. Prin creeatiile lor deosebite, acestia promoveaza orasul intr-un mod inedit si astfel, isi asigura si lor o sursa decenta de venit. Micii mestesugari ii intalnim in punctele cheie ale orasului. Mai exact este vorba despre locurile cele mai aglomerate si locurile  frecventate in mod constant de turisti.

Arta in Cluj la Muzeul de Arta

Cum se face arta in Cluj

 

Cluj – Napoca este cel mai frumos oras din tara si datorita faptului ca este un oras plin de artisti. Prin urmare, Cluj – Napoca este un oras artistic. Aici arta, pasiunea si talentul isi dau mana si asa iau nastere cele mai frumoase creatii. Pur si simplu arta se face 100% din placere si din pasiune pentru frumos. In acest oras deosebit, tinerii talentati au gasit numeroase metode de a crea arta. Nu de putine ori aceste metode au fost implementate si in alte tari si desigur si in tara noastra. Bineinteles vorbim despre metode mai putin conventionale.

Arta in Cluj

foto

Odata cu trecerea timpului arta in Cluj s-a dezvoltat si a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata si astfel in ziua de azi, Cluj – Napoca a devenit un oras artistic din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.