Orasul comoara este un proiect extrem de ambitios, foarte bine gandit ( pana in cele mai mici detalii ) si destul de amplu. Orasul comoara al tarii noastre este Cluj – Napoca. Acesta este denumit asa si pentru ca este cel mai frumos oras din tara. Nu doar ca este cel mai frumos oras, dar este si cel mai atragator. In fiecare an, la Cluj  – Napoca vin mii de studenti pentru indeplinirea unui singur vis si anume de a studia la o universitate de renume international.

De ce Cluj – Napoca este orasul comoara

 

Evident ca in tara noastra mai sunt orase extrem de frumoase care concureaza cu Cluj – Napoca ( toate in  Transilvania ). Cu toate acestea, orasul nostru a primit aceasta denumire care il onoreaza si o merita din plin. Sunt o multime de motive pentru care orasul nostru drag mai este cunoscut sub aceasta denumire. Orasul comoara ( Cluj – Napoca ) este un oras de 5 stele. Aici luxul se imbina foarte bine cu traditionalismul. Astfel, in Cluj putem avea parte de o multime de elemente traditionale romanesti dar si de un lux exorbitant si toate acestea sunt asezate intr-un cadru perfect in asa fel incat sa fie extrem de placute pentru toata lumea.

Centu Cluj

Orasul comoara este un important centru cultural artistic al tarii noastre. La Cluj, cultura si arta sunt apreciate la adevarata lor valoare. Iata inca un motiv pentru care orasul comoara este un oras al artistilor. Conform mai multor studii realizate de catre sociologii internationali, rezulta ca orasul comoara este cel mai primitor oras din Europa.  Conform altor studii, realizate tot de catre specilistii internationali, rezulta ca in orasul comoara se respira cel mai curat aer din Europa. Acest lucru este posibil pentru ca avem cea mai mare zona verde pe cap de locuitor.

Central Park

Cluj – Napoca este orasul comoara si pentru ca in scurt timp se vor finaliza toate lucrarile de renovare. Astfel, orasul comoara va deveni simbolul tarii noastre si orasul cu care toata lumea se va mandri. Din cel mai important oras din Romania, va deveni in scurt timp cel mai important oras din Europa.