O zi torida in Cluj este ceva de care toata lumea vrea sa scape cat mai usor si cat mai rapid. Avand in vedere ca avem unul dintre cele mai mari orase din tara si cele mai aglomerate, o zi torida in Cluj este ceva normal pentru multi dintre noi. Caldura ne poate afecta viata, uneori avand consecinte dintre cele mai grave. Astfel, trebuie sa avem mare grija cu expunerea la razele soarelui, mai ales atunci cand afara este canicula.

O zi torida in Cluj – unde ne racorim

Zi torida Cluj

La fel ca in fiecare oras mare si aglomerat exista cateva locuri unde ne putem racori intr-o zi calduroasa de vara. De departe cele mai populare sunt strandurile, bazinele de innot,  sau locurile special amenjate pentru scaldat. O zi torida in Cluj se poate stinge si la o terasa sau in oricare alt loc racoros.

Aqua Park Floresti  reprezinta locul ideeal pentru o zi calduroasa in Cluj, mai ales ca in aceea zona locuiesc foarte multi oameni. Parcul este amenajat la cele mai moderne standarde si este o baza relativ noua, amenajata atat pentru adulti cat si pentru cei mici.

zi torida Cluj Aqua Park Floresti

Strandul Clujana este unul dintre cele mai mari si cele mai renumite locuri unde oamenii pot combate o zi calduroasa in Cluj.  Pe langa multiplele bazine, tobogane si locuri de petrecere a timpului liber, Strandul Clujana ofera si cateva terenuri unde se pot practica diferite sporturi, precum tenis sau fotbal.

Zi torida Cluj Strandul Clujana

foto

Strandul Sun este situat in cartierul Grigorescu si este unul dintre cele mai vizitate locuri pe timp de vara. Tot in aceasta perioada strandul devine neincapator, la fel si parcarea de la intrare. Cei care vor sa  petreaca o zi la bazin pot gasi aici mai multe bazine special amenajate pentru adulti si copii. Tot la Strandul Sun se pot gasi diferite jucarii pentru cei mici, diverse sortimente de bauturi racoritoare pentru cei mari si multe altele.

Zi torida Cluj Strand Sun

foto

De cele mai multe ori, o zi torida in Cluj se incheie la o terasa. Dupa cum bine stim, in acest oras exista foarte multe astfel de locuri, in asa fel incat cei care doresc sa-si petreaca seara la o terasa au de unde alege. Daca alegeti oricare dintre locatiile prezentate mai sus, cu siguranta o zi torida in Cluj va fi mai usor de combatut