Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Amphitryon

Castigator invitatie Amphitryon

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Amphitryon, eveniment care va avea loc in data de 28 septembrie 2023, de la ora 19:00, la Teatrul National Cluj-Napoca.  Iinvitatie la spectacolul Amphitryon  Iinvitatie la spectacolul Amphitryon 

Ce trebuie sa faceti:    

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un spectacol.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

În Amphitryon, modalități diferite ale comicului se intersectează pentru a potența intriga romantică, existând o tensiune constantă, bine exploatată, între natura comică a textului și implicațiile morale, cât se poate de serioase, din subtext. Seducția, adulterul și gelozia se succed într-o diversitate de ritmuri, iar patimile zeilor și slăbiciunile muritorilor sunt comentate cu un simț ludic ce progresează înspre ironie și solemnitate. Corul păstrează ceva din ambiguitatea motivației personajelor principale, realizând un balet impecabil între complicitate prietenească și ostilitate fățișă. Povestea este simplă: Jupiter (Ionuț Caras), zeul suprem, obișnuit să își satisfacă toanele erotice prin orice mijloace, ia înfățișarea lui Amphitryon (Matei Rotaru), pentru a o seduce pe frumoasa soție a acestuia, Alcmena (Sânziana Tarța). Din înfruntarea de orgolii care urmează, aceasta din urmă rămâne la mila instanțelor superioare, divine și omenești, care își dispută, de fapt, dreptul de proprietate asupra femeii.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul Amphitryon

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

24 comments

    1. Ultima data când am fost la un spectacol a fost in 9 Septembrie la ,,O scrisoare pierdută in concert” a fost de vis!

  1. Ultimul spectacol la care am participat a fost “Spărgătorul de nuci” in anul 2020, după au urmat pandemia și sarcina și a fost mai dificil sa particip.

  2. Ultimul spectacol la care am mers a fost in ianuarie. Un show cu studentii de la actorie.

  3. Ultima piesa de teatru la care am participat a fost “Profesiunea Doamnei Warren”, in luna mai 2023.

  4. Nu am mai fost deja de câțiva ani și as aprecia oportunitatea de a putea merge sa vad aceasta piesa de teatru…. Mulțumesc anticipat!..

  5. Ultima data cand am fost la o piesa de teatru a fost in iunie la Pescarusul la Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.