Baile Cojocna sunt cunoscute si sub denumirea de statiunea Clujului. Asta pentru ca se afla relativ aproape de orasul Cluj – Napoca, mai exact la o distanta de doar 24 km. De asemenea, entru a petrece un weekend la Baile Cojocna se poate ajunge foarte usor, existand un drum de acces perfect practicabil. De-a lungul drumului, vizitatorii vor intalni un peisaj parca decupat din cartile de povesti, un peisaj care imbina perfect natura cu satul Transilvanean.

Lacul Toroc

Baile Cojocna – destinatia preferata pentru week-end

Pentru cei care vor sa evadeze din jungla orasului si doresc o oaza de liniste si relaxare, Baile Cojocna reprezinta alegerea perfecta. Acest loc este destinatia favorita pentru majoritatea locuitorilor din orasul Cluj – Napoca si din imprejurimi. Baile Cojocna au fost modernizate in anul 2008 cu fonduri europene si de atunci la fiecare sfarsit de saptamana locul este neincapator pentru turisti si oameni dornici de relaxare.

Lac Baile Cojocna

Ce te astepta la Baile Cojocna

Ei bine, cei care aleg aceasta destinatie pentru week-end-urile caniculare de vara nu vor regreta deloc. Baile Cojocna vin in intampinarea vizitatorilor cu: o plaja foarte mare, doua stranduri cu apa sarata, un strand acoperit si desigur servicii de SPA. Totodata, complexul detine si un restaurant si mai multe terase, unde turistii pot manca sau se pot racori cu tot felul de bauturi. O vizita la Baile Cojocna este bine-venita si pentru cei care sunt de prin cu totul alte parti decat orasul Cluj – Napoca. In acest sens, trebuie sa precizam ca in zona exista cateva pensiuni care pun la dispozitia turistilor camere moderne la preturi modice.

Restaurant Baile Cojocna

Weekend la Baile Cojocna inseamna sanatate

Pe langa multa distractie si relaxare, Baile Cojocna ofera turistilor si sanatate si asta datorita celor doua lacuri sarate ( Lacul Toroc – Durgau si Lacul Mare – Bailor ).  Faptul ca aici vin foarte multi oameni sa se trateze de diferite afectiuni nu este tocmai o noutate. Baile Cojocna au un potential curativ care este recunoscut inca din secolul 19.

Baile Cojocna

foto: Baile Cojocna.ro

Baile Cojocna sunt ideale pentru persoanele care vor sa petreaca un week-end minunat alaturi de prieteni, familie si persoanele dragi. Cu alte cuvinte, aceasta destinatie este recomandata pentru toata lumea. Asadar, va invitam sa faceti o vizita la Baile Cojocna.

Condiții de vizitare: cu taxa

Contact: 0264 234 003.

Citeste si despre: locul unde traditia se imbina cu istoria