Retrospectiva Untold Festival vine la finalul celor 4 zile de super festival, 4 zile in care Clujul nu a avut somn, 4 zile de distractie la maxim. Retrospectiva Untold festival ne arata ce s-a intamplat pe parcursul celor 4 zile magice in care toata lumea s-a distrat extrem de bine. Evident ca au fost si cativa locuitori ai Clujului nemultumiti din pricina faptului ca o mare parte din oras a fost inchisa, insa festivalul nu putea multumi pe toata lumea.

Retrospectiva Untold Festival – ziua 1

Prima zi de festival a fost una surprinzatoare, asta si din cauza numarului mare de persoane care au luat cu asalt festivalul. DIn aceasta cauza la portile de acces s-au format cateva cozi, dar in cele din urma totul a fost rezolvat. Prima zi de Untold Festival a adus impreuna peste 30 mii de oameni, dornici sa-i vada pe cei mai renumiti Dj. din intreaga lume. Dintre artistii care s-au facut remarcati in prima zi amintim pe: ATB si Suie Paparude.

11822754_1439557909705973_6611175081929663625_n

Retrospectiva Untold festival – ziua a 2 – a

Ziua a 2 – a de Untold Festival a fost una extraordinar de frumoasa. In aceasta zi, la festival au fost prezenti aproape 70 mii de oameni care au umplut pana la refuz Cluj Arena, Sala Polivalenta si Parcul Central. Artistii zilei au fost Avicii,  Raku si Subcarpati. Ziua a 2 – a de Untold Festival a fost una in care veteranii de la Boney M. au reusit sa aiba o audienta cu mult peste 3 mii de oameni, in conditiile in care recitalul lor s-a desfasurat intr-un spatiu inchis cu un cu un numar de locuri limitat.

100_2802

Retrospectiva Untold Festival  – ziua a 3 – a

Ziua a 3 – a de Untold Festival a fost una de vis! In a 3 – azi de festival au fost prezenti cu mult peste 70 mii de oameni si aceasta audienta se datoreaza in mare parte celui mai bun Dj din lume: Armin van Buuren. De asemenea, acesta a fost si vedeta intregului festival si cel care a facut tot stadionul sa vibreze timp de aproape 4 ore. Armin van Buuren a fost singurul artist prezent la festival care a interactionat impecabil cu publicul. In schimb el a fost rasplatit cu zeci de minute de aplauze. Ziua a 3 – a de Untold a fost cea mai frumoasa zi!

100_3420

Retrospectiva Untold Festival – ultima zi

Ultima zi de festival a foat una putin trista si nu din cauza ca artistii prezenti nu s-ar fi ridicat la asteptarile publicului ci din cauza faptului ca era ultima zi de festival. In aceasta zi spectatorii au fost prezenti intr-un numar impresionant, aproximativ 60 mii. Chiar daca ultima zi de festival nu a atins apogeul zilei precedente, toti spectatorii s-au distrat extrem de bine pe muzica lui David Guetta si a celorlalti artisti prezenti la festival.

100_3769

In linii mari cam acesta a fost Untold Festival 2015, un festival unde distractia a fost non-stop, timp de 4 zile. Asteptam cu nerabdare Untold Festival 2016. Multumim Armin van Buuren, multumiri tuturor artistilor si organizatorilor!