Una dintre principalele firme de inchirieri auto de pe piata clujeana, 321Rentacar, a incheiat un parteneriat cu Topcar Transilvania in vederea largirii si innoirii parcului auto existent cu 35 de automobile marca SEAT: Toledo, Ibiza şi Leon.

“Asa cum ne-am obisnuit clientii, de peste 5 ani, facem eforturi constante spre a oferi o experienta placuta la volan, pe scurt: tehnologie, confort si siguranta. Am descoperit in marca SEAT valorile pe care le cautam. SEAT reprezinta o combinatie unica intre designul elegant si interiorul spatios. Modelele nou integrate in parcul auto 321Rentacar, beneficiaza in acelasi timp de tehnologii de ultima generatie si dotari optionale generoase pentru a oferi cea mai placuta experienta de condus.” , a declarat Marius Costisor directorul firmei  321Rentacar.

Autoturismele SEAT achizitionate dispun de inchidere centralizata, climatronic, computer de bord, geamuri electrice fata, oglinzi electrice/incalzite, media player, volan multifunctional din piele, permit calatorii relaxate si deconectante atat prin oras cat si in afara orasului.

“Este responsabilitatea noastra, sa oferim solutii reciproc avantajoase pe termen lung. Inlocuirea flotei de autoturisme oferite spre inchiriere de catre firma 321Rentacar cu noile modele SEAT Toledo, Leon si Ibiza este un demers prin care ne asiguram ca indeplinim acest angajament. Mai mult decat atat, prin profesionalismul si dinamismul echipei noastre de vanzari urmarim continuu cresterea standardelor de calitate si orientarea spre nevoile clientilor. Toate acestea au avut un rol decisiv in alegerea Topcar Transilvania ca si partener al 321Rentacar.”, a declarat domnul Paul Buiga, director executiv Topcar Transilvania, unul dintre principalii jucatori pe piata auto din Transilvania.

Cu un parc auto de peste 85 de automobile, 321Rentacar ofera de 5 ani clientilor sai spre inchiriere autoturisme marca SEAT cu motorizari diverse, 1,2 TSI benzina si 1,6 TDI diesel.

Despre Topcar Transilvania

  • Topcar incheie in 2001 un parteneriat cu Porsche Romania si devine dealer-ul marcii SEAT Cluj. Cota de piata locala e de 5,9% ( anul 2003),iar SEAT ajunge pe locul al cincilea in randul marcilor de import din Cluj, ca in 2006 vanzarile sa creasca cu 12 %, iar cifra de afaceri cu 40 %.
  • Ulterior certificarii calitatii din partea TUV si Germanischer Lloyd, vanzarile au crescut cu 34 %.
  • In 2009, la aniversarea celor 8 ani de existenta, Topcar primeste a treia oara trofeul SEAT GO ! Topcar a fost ales dintre dealerii din intreaga lume pentru rezultatele exceptionale realizate.
  • In 2013- Topcar Transilvania- dealer SEAT se pozitioneaza pe Locul II in Clasamentul Dealerilor din Romania.
  • Anul 2015 aduce o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri cu 46% fata de anul precedent.
  • 2016- avand o crestere a vanzarilor de 13%, Topcar Transilvania vinde cele mai multe SEAT Toledo din Romania.