Mandru ca sunt Clujean: aceste cuvinte reprezinta un adevarat brand. Dupa cum bine stim cea mai frumoasa zona din tara este de departe Transilvania si capitala ei se afla la Cluj – Napoca. Astfel, sloganul mandru ca sunt Clujean este ceva normal pana la urma. Chiar si cei care vin din alte parti ajung sa spuna macar odata in viata: mandru ca sunt Clujean. Cu timpul majoritatea aleg sa ramana in acest oras exceptional si astfel ei se transforma in locuitori de baza ai orasului. Exista nenumarate motive pentru care trebuie sa fim mandrii ca suntem Clujeni, iata cateva:

Mandru ca sunt Clujean deoarece avem cel mai frumos oras din tara

mandru ca sunt Clujean

foto

Cluj – Napoca este cel mai frumos oras din tara si cel mai primitor oras din Europa si asta nu o spunem noi ci studiile care au aratat acest lucru. Mandru pentru ca aici civilizatia este una cu totul aparte, in sensul ca suntem cu mult peste celelalte orase ale tarii, in special cele care nu fac parte din Transilvania. Mandru pentru ca aici sunt cei mai calmi si cei mai calzi oameni din toata tara.

Aici nu exista problema gasirii unui loc de munca, deci: mandru ca sunt Clujean

mandru ca sunt Clujean Avram Iancu

foto

Datorita multiplelor avantaje de care au parte si datorita mentalitatii oamenilor, foarte multi investitori au venit in Cluj si astfel, orasul a cunoscut o remarcabila dezvoltare, in asa fel incat putem spune ca in prezent oricine isi poate gasi un loc de munca extrem de usor. Mandru pentru ca firmele cele mai renumite din IT au sedii la Cluj, deoarece  aici sunt cei mai bun IT-isti din Europa si chiar din intreaga lume.

Mandru datorita Universitatilor prestigioase si serviciilor medicale

Mandru ca sun Clujean parcul central

foto

In fiecare an la Cluj vin mii de stundenti cu speranta sa prinda locuri la cele mai bune facultati. Trebuie sa scoatem in evidenta faptul ca orasul nostru se mandreste cu cele mai bune facultati din tara si printre primele in Europa. Serviciile medicale exceptionale completeaza tabloul unui oras minunat cu care noi ne mandrim oriunde in lume.

Evident ca mai sunt motive pentru caretrebuie sa fim mandrii ca suntem Clujeni, ca de exemplu: avem cele mai frumoase parcuri, avem 2 stadioane superbe la standarde internationale, cele mai multe posibilitati de distractie din toata tara si in curand vom avea un oras fara cabluri si cea mai buna infrastructura din tara. Voi de ce sunteti mandrii ca traiti in Cluj?